Resultaten voor assistent

assistent
Maatschappelijk assistent - dienstverantwoordelijke thuisdiensten tijdelijk - Gemeente Zonhoven.
Maatschappelijk assistent - dienstverantwoordelijke thuisdiensten tijdelijk. Zonhoven is een bruisende, actieve gemeente in het hartje van Limburg. Met meer dan 20.000 inwoners is het uitgegroeid tot een rustige en groene plek, waar het aangenaam en veilig is om te wonen.
Logistiek Assistent - Zorgkundige - Opleidingen Zorg welzijn - cvo MIRAS.
wonen en leven. Logistiek Assistent - Zorgkundige. Logistiek Assistent - Zorgkundige. Vind je sociaal contact zeer belangrijk? Wil je helpen bij de dagelijkse verzorging van patiënten of het verplegend personeel ondersteunen? Dan zijn de opleidingen Zorgkundige of 'Logistiek' assistent'' iets voor jou!
assistent-projectleider Alpas NV.
U staat in voor de technische opstart van de werven en begeleidt deze tot bij de oplevering. U onderhandelt met onderaannemers, bereidt contracten voor en volgt de budgetten op. U werkt nauw samen met de projectleider en zorgt voor de administratieve ondersteuning.
ADL-assistent in een dienst voor zelfstandig wonen - ikgaervoor.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het is een pluspunt als je reeds vertrouwd bent met de ondersteuning van personen met een beperking of een opleiding in deze richting hebt gevolgd. Beschikken over de juiste competenties flexibiliteit, discretie, respect voor privacy, zorgzaamheid, geduld om samen de dagelijkse taken aan te vatten is dé belangrijkste vereiste.
Ik zoek een assistent.
U bent hier. U bent hier: Start Volwassenen Ik zoek een assistent. U bent hier. U bent hier: Start Volwassenen Ik zoek een assistent. Ik zoek een assistent. Mariska De Roo. 32 51 230 611. mariska dot deroo at dominiek-savio dot be body: Stel%20uw%20vraag.
Medisch administratief assistent TKO.
Ben je op zoek naar een nieuwe insteek voor of een verandering van je carrire, dan volg je de modules Medisch administratief assistent. Als je slaagt voor de modules, krijg je een certificaat. Wil je instappen in het diplomatraject, dan combineer je de modules Medisch administratief assistent met de opleiding AAV.
Onderwijskiezer.
Zoeken via belangstelling SO. Wat verdienen ze? Medisch technisch assistent M/V/X. Wat is, wat doet een medisch technisch assistent? Je bent verantwoordelijk voor de praktische organisatie van en tandartspraktijk. Je maakt afspraken met patiënten, beantwoordt de telefoon en zorgt voor het onthaal.
Verloning.
het aantal maanden arbeidsprestatie in de referteperiode januari t.e.m. Depercentages die als basis dienen voor de berekening van deeindejaarstoelage zijnafhankelijk van het statuut. ZAP, doctor-navorser, doctor-assistent, ATP vanaf salarisschaal 10.1. Assistent, navorser, ATP salarisschaal 6.1 t.e.m. 9.2 en doctoraatsbursalen. ATP salarisschaal 3.1 t.e.m.

Contacteer ons